Barbecue

Barbecue

Met de hand gemaakt:

Met deze barbecue kun je volop genieten van de lekkere gerechten welke door het gebruikte hout, rook en indirecte warmte een zeer unieke smaak krijgen.

Deze barbecue biedt je tal van mogelijkheden. Als je een stukje vlees hebt om te roken, kun je heel snel overgaan naar een heel varken bv.

Deze barbecue is niet stuk te krijgen. Deze hebben een dikte van 6,3 mm (staal dikte). Je hebt vele modellen en zijn allemaal met de hand gemaakt.

Met rookschouw, rookkamer, spit, trein model (wat mooi staat op terras), …

Je kan op een eenvoudige manier gezond barbecuen.

Waarom? Via deze weg kan het vuur niet aan je vlees komen, waardoor de sappen behouden worden en je vlees een andere smaak heeft hierdoor. 

De Primo barbecue: (erkend verdeler):

De uitstekende kwaliteit van het ceramiek, de baanbrekende gedachte achter deze BBQ, zijn uitgesproken ovalen vormgeving (gepatenteerd) en moderne uitzicht maken van uw PRIMO BBQ een uitzonderlijk toestel: de volledig ceramische opbouw garandeert u een grote gebruiksvriendelijkheid en een ongekend lange levensduur.

Een PRIMO is oven en bbq in één. U kunt er vlees, vis, brood, kip, groenten, pizza, speenvarken, desserten enz… mee klaarmaken.

In elk van onze drie modellen van groot naar klein, kunt u bakken, grillen, roken, braden, zelfs op lage temperatuur dankzij een perfect werkende luchtregeling.

Eigen aan de PRIMO BBQ is de glanzende zwarte emaille laag waar het toestel mee is afgewerkt. Deze laag is loodvrij en laat u toe de PRIMO het ganse jaar door buiten te laten staan. U kunt uw PRIMO BBQ zelfs buiten gebruiken tijdens de wintermaanden. Met de PRIMO organiseert u een fantastische familiebarbecue met Kerstmis of met Nieuwjaar

Al onze barbecues zijn eenvoudig schoon te maken